Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Padesát let. Někomu z toho čísla naskočí husí kůže, jiní jsou s ním smíření. Třeba Victoria Beckham se padesátky vůbec obávat nemusí. Rozhodně na svůj věk nevypadá a za 50 let svého dosavadního života toho dokázala opravdu hodně. Úspěchy sklízela jako zpěvačka a je uznávanou módní ikonou. My jí samozřejmě přejeme, aby se jí dařilo i nadále. A vy si na oslavu jejího jubilea můžete udělat náš kvíz.

1. Jak se jmenovala kapela, ve které Victoria zahájila svou pěveckou kariéru?
2. Jakou přezdívku měla Victoria v rámci dívčí skupiny Spice Girls?
3. U Spice Girls ještě zůstaneme. Tento název vznikl až na druhý pokus. Víte, jak se kapela měla jmenovat původně?
Foto: Profimedia.cz
4. Pamatujete si, jak se Victoria jmenovala za svobodna? Napovíme, že stejné příjmení má neméně slavný zpěvák...
5. Že je jejím manželem bývalý fotbalista David Beckham, vědí asi všichni. Tipnete si, kdy se brali?
Foto: Profimedia.cz
6. U rodiny ještě zůstaneme. Kolik mají Beckhamovi dětí?
7. Za svůj přínos světu módy obdržela Victoria Beckham Řád britského impéria. V rámci jeho přebírání ovšem porušila důležité pravidlo. Co provedla?
8. Hudba a móda jí byly zjevně pořád málo. Victoria se totiž ucházela i o jednu zajímavou filmovou roli. Tušíte, kterou sexy hrdinkou mohla být?
9. Victoria je proslulá i svou štíhlou postavou, za kterou vděčí i svému stravovacímu režimu. Její manžel si dokonce stěžuje, že jí pořád totéž. Co konkrétně?
Foto: Profimedia.cz
10. O tom, že má Victoria pro módu talent, svědčí i fakt, že se na jejích přehlídkách pravidelně objevuje žena, která budí u všech návrhářů respekt... Která?
11. Jako správná módní ikona má Victoria i pořádnou sbírku kabelek. Obzvlášť si oblíbila jednu luxusní značku, od níž má už minimálně 100 exemplářů. Tipnete si, o jaké kabelky se jedná?
12. I tak úspěšná žena jako Victoria Beckham se nechala slyšet, že minimálně jednoho rozhodnutí ve svém životě lituje. Kterého?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám