Tichá bolest Ládi Hrušky: Vysoká daň za vychytávky
Na všechno má nějakou vychytávku a uvaří i z prachu a větru. Tak zná slavného kutila a zapáleného kuchaře Láďu Hrušku (45) celý národ. A zatímco jedni jeho tipy milují, pro druhé se stal terčem uštěpačných poznámek. Po letech snad vůbec poprvé přiznal, jak vysokou daň zaplatil za svou popularitu.
Svojí kariéře v dobré víře obětoval vše. Jeho kontroverzní působení však dalo velký prostor hejtrům, kterých se nemohl a vlastně ani nemůže zbavit doteď. Nezbývalo, než změnit přístup - aby se nezbláznil...
Páteční Prostřeno!: Nevhodná témata u jídla
„Já jsem do toho nešel s tím, že budu takhle kontroverzní, ale myslím si, že člověk se nemůže zalíbit všem. Ať si každý z toho mého umu vezme, co chce. Když se nad tím někdo jenom pobaví, tak to je přece taky hezké, ne? Nesmíte se tím trápit, a když si někdo chce zanadávat, tak to není můj problém,“ mluví o své profesi dnes.
Nicméně přiznal, že zažil mnoho momentů, které zabolely. „Pár let zpátky jsem s tím hodně bojoval. Obětoval jsem tomu fakt hodně a o to víc mě mrzela negativní kritika, na kterou jsem nebyl připraven. Člověk si neuvědomí, co to s sebou přináší. Nebylo hezké poslouchat nadávky, když jsem se vracel z práce, když jsem si chtěl odpočinout,“ popsal stinnou stránku slávy Hruška pro eXtra.cz.
Trpělivost ale přináší růže. Dnes se Hruška s negativní kritikou setkává minimálně. "Dnes už když jdu po ulici, tak se mi ozývají spíše fanoušci. Chtějí se vyfotit, popovídat si, samotného mě to překvapuje," dodal.
Kapří biftečky podle Ládi Hrušky