Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská televizní hvězda Amy Childs známá z pořadů The Only Way Is Essex, Celebrity Big Brother či z vlastní reality série It’s All About Amy bude maminkou na plný úvazek. K jejím dvěma malým dětem – dcerce Polly (5) a synovi Ritchiemu (4) totiž přibudou ještě dvojčátka, jejichž očekávání oznámila na svém Instagramu, kde sdílela fotografii se svým partnerem a rostoucím bříškem pořízenou na obálku magazínu OK!

Půvabná brunetka, která se dostala do povědomí veřejnosti i díky svému bujnému dekoltu, otěhotněla s partnerem Billym Delbosqem po roční známosti. Již dříve si jej chválila za to, jak si rozumí s jejími dětmi z předešlých vztahů a svůj původní postoj, kdy už si žádné další dítě nepřála, prý díky tomu přehodnotila.

Pár si ovšem už stačil projít i první vážnou krizí, v srpnu se dokonce nakrátko rozešli poté, co Amy partnera obvinila z vypisování si s cizí ženou. Billy to sice popíral, ale potvrdil, že si od jisté dámy vzal číslo, což vedlo k roztržce mezi ním a Amy. Jak je ale vidět, vše už je opět zalité sluncem a dvojice se těší na rozšíření rodiny hned o dva malé uzlíčky.

Reklama

Další články

Načítám