Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Chystané novinky na českých obrazovkách. Prima připravuje seznamovací reality show, Nova se vrací k ověřené značce

Prima i Nova chystají seznamovací reality show: Vrátí se Vem si mě
Zdroj: Unsplash.com
+ Další 4 fotografie
REALITY SHOW

Televize Prima i Nova rozjely castingy do nových seznamovacích reality show. Zatímco Prima kolem té své dělá tajnosti a nevíme nic moc kromě toho, že by se měla odehrávat v tropickém ráji, Nova vsadila na jistotu a po letech se vrátila k již jednou vyzkoušené show Vem si mě. Castingy probíhají právě teď.

"Hledáte svou životní lásku? Máte rádi výzvy a dobrodružství? Pojďte zkusit najít štěstí v naší nové seznamovací show a vydejte se s námi do tropického ráje. Zaregistrujte se prostřednictvím jednoduchého formuláře níže a jděte lásce naproti!" uvádí přihlašovací formulář, který láká na účast v nové seznamovací reality show televize Prima.

Casting byl otevřen na konci minulého týdne, kromě výzvy k účasti v "nové seznamovací show v tropickém ráji" však zatím nejsou známy žádné bližší informace, o jaký typ seznamovací reality show se jedná.

V současné době televize Prima žádný podobný pořad nenabízí. V minulosti jsme však mohli sledovat třeba reality show Farmář hledá ženu.

Souboj televizí

Chvíli před Primou oznámila uvedení seznamovací reality show i televize Nova. Ta spustila casting do soutěže The Bachelor, kterou pod názvem Vem si mě vysílala již v roce 2007. Princip této show spočívá v tom, že si mladý milionář vybírá nevěstu z několika dívek, které ze soutěže postupně vypadávají. Natáčí se v luxusním prostředí a dívky jsou společně ubytovány ve vile. Tento formát převzala Nova od americké stanice ABC.

Kromě Vem si mě vysílala v minulosti tato stanice seznamovací reality show Svatba na první pohled a Love Island, který má za sebou již třetí řadu.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy